Generalistische Basis GGZ

Bij de Generalistische Basis GGZ kunt u over het algemeen snel terecht. Na aanmelding wordt u meestal binnen vier weken voor een eerste gesprek uitgenodigd (dit kan door de hoeveelheid aanmeldingen soms afwijken).

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag, via het directe telefoonnummer 06 48 56 72 60. Indien er niet wordt opgenomen, kunt u een bericht inspreken, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Ook kunt u een mail sturen naar info@psy-sensus.nl of contact opnemen via onderstaand contactformulier.

Psy-Sensus

 

Contact opnemen

Wachttijd


De gemiddelde wachttijd voor het intakegesprek bedraagt momenteel 12 weken (laatst bijgewerkt 26-08-2018). In de vakantieperiode kan dit echter soms afwijken. Na de intake is er geen wachttijd voor het starten van de behandeling. Indien de wachttijd voor u te lang is kunt u altijd contact opnemen met de praktijk of u zorgverzekeraar. Er kan voor u gekeken worden of u elders sneller terecht kunt.