Generalistische Basis GGZ

Bij de Generalistische Basis GGZ kunt u over het algemeen snel terecht. Na aanmelding wordt u meestal binnen vier weken voor een eerste gesprek uitgenodigd (dit kan door de hoeveelheid aanmeldingen soms afwijken).

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag, via het directe telefoonnummer 06 48 56 72 60. Indien er niet wordt opgenomen, kunt u een bericht inspreken, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Ook kunt u een mail sturen naar info@psy-sensus.nl of contact opnemen via onderstaand contactformulier.

Psy-Sensus

 

Contact opnemen

    Wachttijd


    Beleid Coronavirus:  Vanaf heden worden mensen wel weer face-to-face behandeld. Wel wordt u gevraagd thuis te blijven indien u corona heeft. Voor mensen die in de risicogroep vallen geldt nog steeds dat er de mogelijkheid is tot beeldbellen. De gemiddelde wachttijd voor het intakegesprek bedraagt momenteel 16 weken (laatst bijgewerkt 01-09-2022). Vanwege vakantie kan dit afwijken. Na de intake is er geen wachttijd voor het starten van de behandeling. Indien de wachttijd voor u te lang is kunt u altijd contact opnemen met de praktijk of u zorgverzekeraar. Er kan voor u gekeken worden of u elders sneller terecht kunt.

    Vakantie: Tijdens mijn (langdurige) afwezigheid is er een waarnemingsregeling met de Praktijk "Psychologie Zeewolde": Tel: 06-30880643 of Email: j.m.derooij@kpnmail.nl. Tevens kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts. Buiten kantoortijden kunt u in geval van crisis contact opnemen met de dienstdoende huisarts. I.v.m. vakantie is de praktijk gesloten tussen 5 en 30 september 2022. Zoals hierboven beschreven kunnen bestaande cliënten contact opnemen met de huisarts of mevr. j.m. de Rooij. In de week van 26 tot en met 30 september is de praktijk enkel voor bestaande cliënten in geval van nood beperkt telefonisch bereikbaar.

    Verhuizing: De praktijk is verhuisd. Het nieuwe adres is Mast 38, 3891 KG Zeewolde