Generalistische Basis GGZ

Bij de Generalistische Basis GGZ kunt u over het algemeen snel terecht. Na aanmelding wordt u meestal binnen vier weken voor een eerste gesprek uitgenodigd (dit kan door de hoeveelheid aanmeldingen soms afwijken).

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag, via het directe telefoonnummer 06 48 56 72 60. Indien er niet wordt opgenomen, kunt u een bericht inspreken, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Ook kunt u een mail sturen naar info@psy-sensus.nl of contact opnemen via onderstaand contactformulier.


Psy-Sensus

 

Wachttijd


Wachttijd: (voor het laatst bijgewerkt op  15-08-2023) op dit moment is er tijdelijk een aanmeldstop. Normaliter is er na de intake geen wachttijd voor het starten van de behandeling. Indien de wachttijd voor u te lang is kunt u altijd contact opnemen met de praktijk of u zorgverzekeraar. Er kan voor u gekeken worden of u elders sneller terecht kunt.

Vakantie: Tijdens mijn (langdurige) afwezigheid is er een waarnemingsregeling met de Praktijk "Psychologie Zeewolde": Tel: 06-30880643 of Email: j.m.derooij@kpnmail.nl. Tevens kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts. Buiten kantoortijden kunt u in geval van crisis contact opnemen met de dienstdoende huisarts. I.v.m. vakantie is de praktijk gesloten tussen 21 augustus en 15 september 2023. Zoals hierboven beschreven kunnen bestaande cliënten contact opnemen met de huisarts of mevr. j.m. de Rooij. 

Verhuizing: De praktijk is verhuisd. Het nieuwe adres is Mast 38, 3891 KG Zeewolde

Contact opnemen